RENAULT TREZOR ВИЗНАНО НАЙКРАСИВІШИМ КОНЦЕПТ-КАРОМ НА КОНКУРСІ CONCORSO D’ELEGANZA VILLA D’ESTE

· Renault TREZOR отримав звання найкрасивішого концепт-кара на престижному італійському конкурсі Concorso d’Eleganza Villa d’Este.

· Renault TREZOR - повністю електричний концепт-кар, що втілює конструкторські рішення та технології, які незабаром з’являться в нових моделях Renault.

Вілла д’Есте, Італія, 28 травня 2017 р. - Журі конкурсу Concorso d’Eleganza Villa d’Este вручило нагороду за найкрасивіший концепт-кар року Лоренсу ван ден Акеру (Laurens van den Acker), старшому віце-президентові з корпоративного дизайну групи компаній Renault. Раніше TREZOR вже отримав звання «Концепт-кар року» на Міжнародному автомобільному фестивалі в Парижі й на конкурсі автомобільного дизайну в Женеві, журі якого складалося з провідних спеціалістів у сфері конструювання автомобілів.

Престижний конкурс Concorso d’Eleganza Villa d’Este проводять з 1929 р. на березі озера Комо в Італії. Щороку цей захід приваблює автолюбителів і колекціонерів, які приїжджають з усього світу, щоб насолодитися коштовними та безсмертними творами автомобільного мистецтва.

Аби потрапити до категорії прототипів і концепт-карів, TREZOR мусив відповідати низці суворих критеріїв, зокрема бути високоякісним концепт-каром у робочому стані з оригінальним стилем. TREZOR виконав усі вимоги. Цей концепт-кар демонструє конструкторські рішення майбутніх моделей Renault і працює на повністю електричному двигуні, розробленому за зразком агрегатів для Формули E, з максимальною потужністю 260 кВт (350 к. с.) і максимальним крутним моментом 380 Нм.

Директор відділу розробки концепт-карів компанії Renault Стефан Жанен (Stéphane Janin) прокоментував: «Ця нагорода засвідчує однозначне схвалення з боку колекціонерів, які вважають автомобілі витворами мистецтва, а також вшановує роботу наших конструкторів, які були невід’ємною частиною цього фантастичного проекту».