На паризькому автосалоні Mobilize трансформує мобільність і спростить доступ до енергії

Паризький автосалон, з 17 до 23 жовтня 2022 року, хол 6

На Паризькому автосалоні Mobilize представить свої рішення, щоб показати реальний прогрес на шляху до раціональної, доступної та недорогої мобільності:

  • Mobilize Duo, електричний, інтерактивний компактний сіті-кар на двох, що підходить кожному і має грайливий та функціональний інтер’єр.
  • Mobilize Driver Solutions, сервісна пропозиція спеціально призначена для професіоналів таксі та агрегаторів, з прив’язкою до повністю електричного седану Mobilize Limo.
  • Mobilize Fast Charge, мережа надшвидкісних зарядних станцій поблизу автомагістралей.
  • Mobilize PowerBox, демонстратор технології для двонапрямної точки зарядки, розроблений за допомогою програмного забезпечення République.
  • Два погляди у майбутнє: Solo Concept, оригінальний підхід до мобільності, що застосовується до подорожей містами, а також Ileo Concept, новий спосіб сприйняття енергії.
Клотільда Дельбо, Генеральний директор Mobilize.
Клотільда Дельбо, Генеральний директор Mobilize.

“На Паризькому автосалоні ми із задоволенням покажемо, що цілком можливо змінити людське уявлення про мобільність; що існують практичні, розумні рішення, які відповідають потребам кожного. Бренд Mobilize прокладає шлях до широкомасштабної трансформації, із заявленим наміром відчинити двері для якомога більшої кількості людей, які зможуть насолоджуватися раціональною, доступною та недорогою мобільністю,”

Mobilize Duo, повністю електричний, компактний, інтерактивний сіті-кар на двох осіб, що підходить усім і кожному
Mobilize Duo, повністю електричний, компактний, інтерактивний сіті-кар на двох осіб, що підходить усім і кожному

Mobilize Duo розроблений для каршерингу, проте він також доступний приватним клієнтам за підпискою і оснащений широким спектром сервісів. Duo пропонує кльовий, сповнений світлом і функціональними можливостями інтер’єр.

 

Він має два м’які сидіння у тандемі і панель приладів, що дуже схожа на бумбокс, а також інструментальний дисплей, важіль коробки передач, динамік та тримач для смартфону.

 

У кермо встановлена подушка безпеки, що, по суті, є рідкісним явищем у такому виді транспортних засобів.

 

Mobilize Driver Solutions, сервісна пропозиція спеціально призначена для професіоналів таксі та агрегаторів, з прив’язкою до повністю електричного седану Mobilize Limo.
Mobilize Driver Solutions поєднує Limo, надійний інструмент для роботи, яким приємно керувати, з повним спектром сервісів, спеціально створених для полегшення життя водіїв, операторів та їх клієнтів. Сервіс Mobilize Driver Solutions готовий і діє у Мадриді, а також стане доступним у Парижі до кінця 2022 року.
Mobilize Fast Charge, мережа надшвидкісних зарядних станцій поблизу автомагістралей
Mobilize розгорне нову мережу із 200 надшвидкісних зарядних станцій у Європі з дилерськими центрами Renault. Вони будуть розміщені на 5-хвилинній відстані від автомагістралей, працюватимуть 24/7 і чекатимуть на водіїв повністю електричних транспортних засобів у спокійному, затишному і безпечному місці для відпочинку та техобслуговування.
Mobilize PowerBox, демонстратор для інтерактивної та надійної двонапрямної зарядної точки для електричних транспортних засобів
Цей демонстратор, розроблений Software République (Orange, Група Renault, STMicroelectronics і Thales) підтримуватиме інтелектуальне управління мережею задля вирішення питання зростання кількості електромобілів.
Solo Concept
Solo Concept
Є оригінальним підходом до мобільності, що пов'язаний із повільним рухом міськими дорогами, у напівсидячому положенні і у повній безпеці всередині затишного салону автомобіля.
Ileo Concept
Ileo Concept
Є реалізацією бачення Mobilize щодо принесення енергії у міста завдяки модульним багатофункціональним тотемам.
ПРО MOBILIZE

Mobilize, бренд Групи Renault присвячений новітній мобільності, пропонує широкий спектр сервісів для авто завдяки інтегрованій технологічній платформі: фінансування, страхування, платежі, керування автопарком, енергія, техобслуговування і ремонт. Побудований навколо відкритих екосистем, бренд Mobilize заохочує перехід на екологічну енергію, що цілком відповідає меті Групи Renault досягнути вуглецевої нейтральності у Європі і її амбітній задачі зі створення цінності у економіці замкненого циклу. Задля більш детальної інформації відвідайте mobilize.com або слідкуйте за Mobilize у TwitterInstagram та LinkedIn.