Новий renault EXPRESS фургон

Поповнення в сімействі фургонів Renault

Компанія Renault в Україні починає приймати замовлення на новий Express фургон.
Компанія Renault в Україні починає приймати замовлення на новий Express фургон.

Новий Express фургон – практичний і функціональний автомобіль. Він відповідає всім головним вимогам комерційного сегменту та пропонує найкраще співвідношення ціни та якості.

 

Він спрощує щоденне професійне життя: його корисний об'єм складає до 3,7 м³, ширина бокового отвору кузова – 716 мм, корисна довжина – до 2,36 м, об'єм відділів для речей – до 48 л.

 

Оснащується мультимедійною системою Renault EASY LINK з 8-дюймовим екраном, а також новими системами допомоги водію.

Міцна конструкція і динамічна форма кузова
Міцна конструкція і динамічна форма кузова
Новий Express фургон демонструє бренд-код Renault за допомогою С-подібних LED-фар. Кузову нового Express фургона притаманні і міцність, і динаміка – все завдяки вертикальному бамперу з високою решіткою, ребристому капоту та плавним лініям. Його також прикрашають хромовані вставки та привабливе оздоблення. Новий Express фургон можна придбати в п'яти кольорах.
Функціональний, сучасний і практичний інтер'єр
Функціональний, сучасний і практичний інтер'єр
Всередині авто вбудована сучасна панель приладів з чіткими лініями, що підкреслюють габарити кабіни. В новому Express фургоні приділено особливу увагу місцю для особистих речей з рекордним обсягом до 48 л.
Найбільший багажник на ринку
Найбільший багажник на ринку
Новий Express може похизуватись найбільшим відділенням для перевезення речей - своїм багажником на 800 л. Але об’єм може збільшитись до 3000 л зі складеними сидіннями без полички.
Технологічне оснащення
Технологічне оснащення
Новий Express пропонує три пропозиції мультимедійного оснащення: Radio Connect R & Go, а також мультимедійну систему Renault EASY LINK (з 8-дюймовим сенсорним екраном і реплікацією смартфону). Також можна встановити бездротову зарядку для смартфона, до трьох USB-роз'ємів і до чотирьох розеток 12В, одна з яких – у багажному відділі.
Незамінні помічники для підвищення безпеки
Незамінні помічники для підвищення безпеки
Новий Express фургон забезпечує водія підвищеним візуальним контролем за ситуацією на дорозі, що здійснюється завдяки, в першу чергу, Rear View Assist – камерою постійного заднього огляду з монітором 5 дюймів на місці дзеркала. Система контролю сліпих зон покращує видимість сліпих зон з обох сторін машини, а дзеркало з широким оглядом допомагає водієві бачити праву сліпу зону автомобіля. Камера заднього виду спрощує маневрування під час паркування завдяки передачі зображення на екран, що інтегрований в дзеркало заднього виду.
Бензиновий та дизельний двигуни на вибір
Бензиновий та дизельний двигуни на вибір
Новий Express фургон може бути оснащений бензиновим двигуном 1.6 TCe 110 к.с. (з 5-ступеневою механічною коробкою передач) або дизельним двигуном 1.5 dCi 95 к.с. (з 6-ступеневою механічною коробкою передач). Старт продажів в Україні запланований на червень 2021 року. Новий Express виробляється на заводі Renault у Танжері (Марокко).
Про компанію Renault

Renault, історичний автомобільний бренд та лідер електромобілів у Європі, завжди розробляв інноваційні транспортні засоби. Зі стратегічним планом «Ренолюція» Renault розпочав амбітну трансформацію, що створює цінності, рухаючись до більш конкурентоспроможного, збалансованого та електрифікованого асортименту. Амбіція бренду полягає у втіленні сучасності та інновацій у технологіях, енергетиці та послугах мобільності в автомобільній промисловості та за її межами.