Старт сервісної акції «ремонт кузова з вигодою»

Компанія Renault в Україні запускає сервісну акцію «Ремонт кузова з вигодою» в офіційній дилерській мережі Renault.

alt
В рамках акції клієнтам пропонується:

  • виконати ремонт кузова зі знижками на запасні частини до 20%* 
  • до 10%* знижки на роботи по їх заміні та фарбуванню.

Знижки на запасні частини та матеріали надаються Клієнтам за умови їх встановлення у офіційного дилера Renault та реєстрації в системі My Renault

Групи товарів на яки діють знижки:

бампера задні та передні, двері, декоративні накладки, дефлектори, дзеркала, захист двигуна, капоти, крила передні та задні, кришки багажника, молдінги, накладки, накладки бампера, передні лонжерони, підкрилки, подушки безпеки, протитуманні фари, радіатори, решітки радіатора, сидіння, скло лобове, заднє, бокове, фари та ліхтарі.

Детальну інформацію про повний перелік акційних запчастин та можливі аналоги, а також акційні ціни дізнавайтеся в обраного дилера.

My Renault
My Renault

MY RENAULT – персональна сторінка клієнта renault.

Зареєстровані власники автомобілів Renault і Dacia отримують додаткові бонуси в рамках сервісних пропозицій RENAULT та ексклюзивні пропозиції для їх автомобіля (ів), які недоступні власникам без персональної сторінки.

Станом на січень 2023 року з My Renault вже понад 92 200 власників Renault.

Вік має значення
Вік має значення

Для автомобілів віком понад 5 років** на постійній основі діє оновлена програма лояльності «Вік має значення», в рамках якої незалежно від акцій, що тривають, клієнти отримують знижку до 20% на оригінальні запасні частини та роботи із їх встановлення.

 

* Під вигодою/знижкою мається на увазі знижка до 20% на визначений перелік запчастин кузова та знижка до 10% на роботи з їх заміни від звичайної рекомендованої роздрібної вартості товарів/робіт, для власників автомобілів Renault. Пропозиція діє з 01.02.2023 до  31.03.2023р. виключно в офіційній дилерській мережі Renault на підконтрольній українським органам державної влади території України (крім тимчасово окупованих територій). Кількість запчастин обмежена. Про умови пропозиції дізнавайтеся в офіційних дилерських центрах Renault та на сайті www.renault.ua

** під автомобілем старше 5 років, мається на увазі автомобіль починаючи із шостого року експлуатації ( з моменту першого продажу нового автомобіля). Наприклад, новий автомобіль було придбано в грудні 2016 року, протягом 2017-2021 рр. автомобілю виповнилось п’ять повних років, тому із 2022 року він може приймати участь в програмі.

Знижки за Програмою лояльності «Вік має значення» не додаються і не підсумовуються до знижок за іншими сервісними акціями, що проводяться в офіційній дилерській мережі Renault.