Scénic Vision знято в успішному детективному серіалі "Тіла" на Netflix

У новому серіалі Netflix "Тіла" з'явився концепт-кар Scénic Vision, а також електромобіль Mégane E-Tech. Протягом останніх двох років Renault бере участь у програмі продакт-плейсменту в кінотеатрах, VOD-платформах та на телебаченні.

Scénic Vision з'явився у новому серіалі Netflix "Тіла”
Scénic Vision з'явився у новому серіалі Netflix "Тіла”

Усі вісім епізодів "Тіл" - британського лімітованого серіалу, заснованого на графічному романі Сі Спенсера - доступні для перегляду на Netflix з 19 жовтня, що вже забезпечило цьому шоу місце у списку "топ-10 серіалів у 72 країнах на Netflix".

Занурюючись у сьогодення за допомогою електромобіля Mégane E-Tech та спрямовуючись у майбутнє за допомогою Scénic Vision, Renault супроводжує розслідування детективів у районі Вайтчепел, у східному Лондоні.

Стефан Барбат, директор з маркетингу Renault Partnerships
Стефан Барбат, директор з маркетингу Renault Partnerships

Тим часом, у реальному житті абсолютно новий електромобіль Scénic E-Tech з'явиться на дорогах набагато раніше 2053 року. Представлений 4 вересня 2023 року на Мюнхенському автосалоні (посилання на прес-кіт), цей автомобіль надійде у продаж у першій половині 2024 року.

Протягом останніх двох років Renault реалізує амбітну програму продакт-плейсменту, що демонструє новий модельний ряд бренду. Наші автомобілі з'явилися в кількох фільмах Netflix, таких як "Втрачена куля" та "Люпен".

Про Renault

Renault, історичний бренд мобільності та піонер електромобілів у Європі, завжди розробляв інноваційні транспортні засоби. Зі стратегічним планом "Renaulution" Renault розпочала амбітну трансформацію, спрямовану на створення доданої вартості, рухаючись до більш конкурентоспроможного, збалансованого та електрифікованого модельного ряду. Її мета - втілити сучасність та інновації в технологіях, енергетиці та послугах мобільності в автомобільній промисловості та за її межами.