Новий Renault Master, оновлений силует для більшої ефективності

Новий Renault Master розкриває свій силует

  • До 21% менше споживання на 100% електричній версії та економія 1,5 л/100 км для версії з ДВЗ
  • Цей новий автомобіль відкриває серію фургонів нового покоління і буде представлений на виставці Solutrans найближчими днями.
alt
Дизайн "Aerovan" для ще більшої ефективності

Справжня історія успіху з більш ніж 3 мільйонами проданих автомобілів з 1980 року, Renault Master готується перейти на наступну сходинку з абсолютно новим поколінням, яке буде представлено в найближчі кілька днів на автосалоні Solutrans в Ліоні, Франція.

Новий Renault Master покладе початок новому поколінню фургонів, які є більш ефективними, на 100% інтегрованими та інноваційними. Ця нова модель була розроблена для оптимального використання, що дозволяє заїжджати все далі і далі, витрачаючи при цьому менше коштів і адаптуючись до сучасних потреб.

Завдяки кузову у формі "aerovan" та новій гальмівній системі, новий Renault Master забезпечує економію пального на 21 % для електричної версії та 1,5 л/100 км для версії з двигуном внутрішнього згоряння.

Як і попередні покоління, він буде вироблятися на заводі Батії (Batilly) у Франції, де виробничі потужності також були переобладнані для виробництва в новий інноваційний спосіб.

Більше інформації незабаром...

Про Renault

Понад століття Renault розробляє, виробляє та продає комерційні автомобілі, які відповідають вимогам професійних клієнтів по всьому світу.

Express, Kangoo, Trafic та Master - знакові автомобілі, які визнані у всьому світі за інноваційні рішення, що покращують повсякденне життя їх користувачів.

Будучи європейським лідером на багатьох ринках (ДВЗ та електромобілі) вже більше десяти років, Renault Pro+ пропонує індивідуальні та розумні рішення для сталої мобільності завдяки унікальному поєднанню рішень, послуг та фінансових пропозицій, які спрощують та прискорюють бізнес для професійних клієнтів. Вона об'єднує інноваційні цифрові рішення з групою авторизованих виробників кузовів та мережею експертів з комерційних автомобілів, розташованих у понад 600 центрах Renault Pro+ у більш ніж 25 країнах світу. новий renault master, оновлений силует для більшої ефективності