Renault Captur – готовий до нових історій

Готовий до нових історій – саме під таким символічним гаслом на автомобільний ринок України повертається Renault Captur. За 6 місяців 2023 року Renault Captur посів другу сходинку за об’ємами продажів серед модельного ряду Renault у світі (продано понад 86 000 авто), тож ця модель має гарну репутацію, підтверджену вибором клієнтів.

Renault Captur вже відкритий до замовлення
Renault Captur вже відкритий до замовлення

Офіційний старт продажів – 1 жовтня 2023 року.

Покупку автомобіля можна буде здійснити як заплативши одразу повну суму, так і з використанням кредитної програми «Renault Бонус»

Екстер’єр
Екстер’єр
Виразні і чіткі лінії чуттєвого французького дизайну, за який так цінується Renault. Модний, сучасний, кросовер з атлетичним профілем. Модель, яка поєднує в собі характеристики мінівена, кросовера, хечбека. Двоколірний кузов, вже класичні для модельного ряду Renault фари C-shape, full-LED оптика, 17-дюймові сталеві чи легкосплавні диски візуально підкреслюють якості справжнього кросовера.
Інтер’єр
Інтер’єр

Мультимедійний екран

7-дюймовий мультимедійний екран нагадує злегка вигнутий планшет і надає салону сучасності. Екран нахилений під кутом до водія, щоб покращити читабельність. В залежності від комплектації Captur може похвалитися цифровим екраном на панелі приладів.

Мультимедійна система Renault EASY LINK з можливістю реплікації смартфону через Apple CarPlay чи Android Auto.

MULTI-SENSE – система налаштування режимів водіння (ECO, SPORT, MY SENSE) під потреби конкретного водія. Кожен режим має особливі налаштування роботи двигуна, коробки передач та системи клімат-контролю. Додаткова персоналізація через підсвітку салону у 8 кольорах на вибір.

alt
Двигуни
Як і раніше Renault Captur пропонує бензиновий турбодвигун об’ємом 1,3 л з двома варіантами потужності: 130 і 155 к.с. Це чотирициліндровий турбодвигун із прямим впорскуванням у поєднанні з автоматичною 7-ступінчастою коробкою передач із подвійним зчепленням та перемикачами під кермом. Він забезпечує максимальну універсальність та динамічність водіння, при цьому скорочуючи витрату пального. Середня витрата пального у змішаному та міському циклі – 6,6 л/100 км.
Багажне відділення і модульованість

Об'єм багажного відділення - до 536 л і це один з найкращих показників в класі. Додатково до місткого багажника пропонується загалом 27 л для зберігання речей всередині салону.

Насправді ж родзинкою цього авто є його модульованість, тобто можливість робити більше простору там, де вам потрібно: чи для пасажирів заднього ряду, чи для вантажу.

Об’єм багажника можна регулювати за допомогою заднього сидіння, що зсувається вперед за потреби на 16 см, цю опцію пропонує тільки Renault у цьому класі. Коли задні сидіння складаються, утворюється майже рівна підлога, і з’являється ще 1,57 м максимально корисної довжини для вантажу.

Модульованість інтер'єру стосується і багажника – тут є полиця, яку можна використовувати для розподілу обсягу корисного навантаження на двох рівнях.

Renault Easy Drive: системи допомоги водію
Captur пропонує перелік систем для спокійного водіння завдяки такому обладнанню, як: круїз-контроль з обмежувачем швидкості, передній та задній парктроніки, камера заднього огляду та камера кругового огляду на 360°. Їх налаштування легко регулюються за допомогою сенсорного екрана мультимедійної системи Renault EASY LINK.
Паркування та камера на 360°
Captur може бути оснащений камерою на 360°. Вона складається з чотирьох камер, що забезпечують огляд автомобіля з висоти пташиного польоту, виводячи на єдине зображення всі перешкоди навколо транспортного засобу. Ця функція ідеально допомагає при паркуванні, або для проїзду через вузькі місця без ризику пошкодження автомобіля. Камера на 360° дуже проста в використанні, вмикається автоматично після встановлення передачі заднього ходу, а керування нею здійснюється за допомогою клавіш під мультимедійним екраном. В момент увімкнення камери система буде транслювати два зображення: вигляд спереду або ззаду залежно від обраної передачі, а також вигляд на 360°, або наближене зображення з камери на стороні пасажира.
Технічні характеристики Renault Captur
  • Довжина 4 227 мм 
  • Ширина 1 797 мм 
  • Висота 1 576 мм 
  • Колісна база 2 639 мм 
  • Об’єм багажника – 422л, 536 л (із зсувними сидіннями) 
  • Колеса 17’’ 
  • Двигуни: TCe 130 EDC7 та TCe 155 EDC7